پلی فنول ها نوعی ترکیبات شیمیایی هستند که برای سلامتی مفیدند. این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی اند و معمولا در سبزیجات، میوه ها، حبوبات، شکلات، ادویه جات و برخی نوشیدنی ها یافت می شوند. خواص و مزایای پلی فنول ها به زیست فراهمی (میزان یک ماده در خون) و همینطور به مقدار مصرف آنها بستگی دارد. بهترین راه برای تامین مقدار روزانه مورد نیاز پلی فنول استفاده از مواد غذایی حاوی این ترکیب است.

1-فنولیک اسید

فنولیک-اسید.jpg

فنولیک اسید در انواع سبزیجات، میوه ها و غلات سبوس دار یافت می شود. این اسید دارای خواص آنتی اکسیدانی است و باعث کاهش التهابات و جلوگیری از آسیب دیدن سلول های بدن در اثر اکسیداسیون رادیکال های آزاد می شود. علاوه بر این، دیواره های روده نیز به سادگی می توانند این نوع پلی فنول را جذب کنند.

توصیه می شود که از غذاهای حاوی فنولیک اسید به طور منظم در برنامه غذایی تان استفاده کنید. این مواد غذایی عبارتند از:

  • سیب
  • مرکبات
  • توت
  • گیلاس
  • آلو
  • چای
  • قهوه
  • غلات
  • ذرت

2- فلاونوئید

فلانوئیدها فیتوشیمیایی هایی هستند که خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارند. این ترکیبات که اکثرا در میوه ها و سبزیجات وجود دارند گاهی اوقات به نام بیوفلاونوئید هم شناحته می شوند و به شکل مکمل های غذایی یا گیاهی به فروش می رسند.

.

اطلاعات بیشتر را با کلیک بر روی لینک اصلی زیر بخوانید:

پلی فنول چیست؟ غذاهای سرشار، عوارض جانبی و چند نکته مهم


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : فنول ,اسید ,خواص ,غذایی ,فنولیک ,غذاهای ,آنتی اکسیدانی ,فنولیک اسید ,خواص آنتی ,غذاهای سرشار، ,سرشار، عوارض ,سرشار، عوارض جانبی ,غذاهای سرشار، عوارض ,چیست؟ غذاهای سرشار، ,فنول چیست؟ غذاهای
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

توریا فیزیک و زیست کنکور تجربی - جمع بندی کنکور تعمیر لپ تاپ-تعمیرات لپ تاپ Matt liquid-analysis نقش کویر عرفان هاي كاذب اموزش کاملا رایگان و کامل زبان کره ای _ korean learn کاردوک وبلاگ روستای طاقچه داش